2011. augusztus 13., szombat

Csütörtökön délután megérkezett Fleur. Lementünk a partra, aztán este elmentünk vacsorázni. Mindenki ott volt, kivéve Justina. Elég sokan voltunk (10en): mi 4en, akik itt lakunk, Sonja a másik lakásból, Nicolas egyik barátja (a csaj egy kicsit unszimpi lett...), Hugo 3 ázsiai haverja (kettő lány és egy fiú - a fiú és az egyik lány aranyos, a másik lány nem nagyon tud angolul, így nem is nagyon beszél), és Fleur a visszatérő holland lány. :) Majd töltök fel képeket is a csütörtök estéről, mert készült egy pár.
A Chamaco nevű helyre mentünk el kajálni. Itt már egyszer voltunk vasárnap bulizni, ez a parton van. Mexikói kajálda, nagyon jó! Nem tudnám megmondani, hogy mit ettem, de nagyon finom volt. Még sombrérot is kaptunk  arra az időre, amíg ott voltunk. :) Nagyon vicces volt, mert nagyon nagy volt a sombrero, így alig férünk el az asztalnál.
Ezután elmentünk buliba a Tropicanaba. Nagyon béna zene ment, így átmentünk a QKba (igen, a kukába mentünk :P). Itt habparty volt!!! :) A társaság fele nem akart bemenni, mert nem akartak elázni, de Fleur, Natalija, Sonja, Hugo és én bementünk. Nagyon jó volt! :) Persze megint tele volt a hely tinikkel, így néha elég öregnek éreztem magam! :( De tényleg nagyon nagy élmény volt! :) Térdig voltunk a habban, meg fújták ránk a habot...
Mi 3 körül hazaértünk, megfürödtünk, lefeküdtünk és egyből utána a többiek is megérkeztek, akik a Tropicanaban voltak.
Pénteken Nicolas megint szabadnapos volt. Ő, a barátja és Hugo ázsiai barátai elmentek Barcelonaba. Ők 5en csak fél 12 körül értek haza. Mi munka után lementünk az úszómedencébe, kicsit játszottunk, aztán feljöttünk, mert már nagyon hideg volt. Főztünk vacsorát, de csak paradicsomos tésztát zöldséggel, szóval semmi komoly.. :) Utána megnéztük a Black Swant és elmentünk alukálni.
A mai programot nem tudom, majd még kiderül.
Amúgy a pénteki nap elég vicces volt az irodában. Mivel Nicolas szabadnapos volt, Hugo ugrott be a helyére, hogy ő is gyakorolja a telefonozást, mert ő eddig nem csinálta. Egyszer csak megcsörrent a telefon, Hugo felvette és csak azt láttuk, hogy majdnem beleröhögve a telefonba mondja, hogy "un momento" és hangosan röhögve adja át a telefont Davidnak. Mindenki szakadt a röhögéstől, még Davidnak is kellett egy kis idő, mire meg tudott szólalni a telefonba. Persze így leírva lehet, hogy nem tűnik viccesnek, de akkor nagyon az volt. Utána mondta David félkomolyan, hogy azért legközelebb ne így csinálja. Mellesleg, ahogy Hugo utána elmondta, csak annyit hallott a telefonban, hogy valaki spanyolul beszél, és annyit mond, hogy Santy. Erre ő meg odanyomta a telefont Davidnak... :D Olyan lüke. Ez amúgy mindennapos, hogy valaki Santyval vagy Daviddal akar beszélni, és spanyolul nyomja a szöveget. Ilyenkor mi meg csak annyit tudunk mondani, hogy "si, un momento" és átpasszoljuk a telefont.
Meg én pénteken egy kicsit odaszóltam Davidnak, amikor mondta, hogy Finnországba nem fog menni, mert az messze van. A finn lány, meg csak nézett, hogy nemár, mért nem akar menni. Én meg erre mondtam, hogy ja, mert Szingapúr olyan közel van... :) Ez Hugonak tetszett a legjobban, persze David sem sértődött meg, csak mosolygott. David egyébként sokszor megy külföldre, főként iskolákba, hogy promotálja az Animafestet. Szingapúrba meg most azért megy, hogy egy kicsit kikapcsolódjon. Szeptember elején megy ki és október elején jön vissza. 4 éve, mióta itt dolgozik, soha nem ment el szabadságra, így már eléggé kijár neki egy kis pihi. Azt mondta, hogy októberben majd eljön Magyarországra is. Nem tudom, mi lesz belőle, de majd meglátjuk. Egyébként nem ez lenne az első budapesti látogatása.
Most egyelőre ennyi! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése