2011. szeptember 6., kedd

Hol is kezdjem… múlt hét óta nagyon megváltozott itt minden.

Kedden Nicolas ment haza, pénteken Sonja, hétfőn pedig Justina. Persze jöttek az újak, de furcsa most.
Szóval kedden elmentünk búcsúvacsorázni. Hugoval megajándékoztuk a 3 elmenőt (mindegyikőjüknek vettünk egy-egy képkeretet és beleraktunk egy képet).  Nagyon jó volt a kedd este, sokáig húztuk… A vacsora után elmentünk egy karaoke bárba, majd miután már zárni akartak, 2 felé hazamentünk. Sonja és Justina még ezután elmentek bulizni, szóval szerdán eléggé ki voltak.

Ezek a képek az irodában készültek. Justina akart pár képet csinálni és behozta a fényképezőgépét.





A kedd este további része










Szerdán munka után átmentünk a másik lakás medencéjébe és ott pancsoltunk elég sokáig. Utána főztünk vacsorát és hazamentünk. Egyébként szardán érkezett meg a portugál lány, Sara.

Csütörtökön munka után lementünk a partra, majd este megint csak vacsorát csináltunk. Pontosabban Maurice, a holland srác csinált valami indonéziai kaját. Nagyon finom volt. Sonja aznap este nagy pakolászásban volt, mert másnap hajnalban indulnia kellett a reptérre.

Képek csütörtökről







Pénteken munka után főztünk vacsorát megint…szokás szerint. Utána pedig elmentünk bulizni.





















Szombaton nagyon nem volt jó az idő. Délután, amikor lementünk a partra, teljesen befelhősödött meg esett is az eső. Szombaton érkezett meg Sebastian, a német srác. Mivel ez volt Justina utolsó hétvégéje, szombaton is elmentünk bulizni. A vasárnapot meg persze mindenki átaludta.







Vasárnap este átjött Sebastian és Justina. Justina még egy utolsót akart úszni a tengerben, és ezután jöttek fel hozzánk. Kicsit dumáltunk, aztán hazamentek. Sara pedig csinált fényképet egy cápáról, ami a parton volt, persze kipurcanva. Egy bébi cápa, de akkor is nagyon durva, még képen is..

A bébi cápa


Hétfőn elég furcsa napunk volt. Szinte tele volt az iroda az új emberekkel, csak én és Hugo voltunk a régiek közül. Ezenkívül tudtuk, hogy  Davidnak is ma van az utolsó napja, mivel kedden reggel utazik Singapurba. Ennek ellenére majdnem egész nap az irodában volt. Santy így most már több feladatot bíz és bízott rám már ma.
Délután bejött az irodába Justina, egy utolsót elköszönni, meg kinyomtatni a beszállókártyáját.

Egyébként most így áll a helyzet, ami a lakásokat és az embereket illeti:
Az egyik lakásban Sara, Hugo és én; a másik lakásban pedig Maurice és Sebastian. A következő ember majd csak 2 és fél hét múlva jön..talán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése